Η Μάγισσα εξελίξεις – Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Δαμιανή ανακοινώνει στον γιο της την αλήθεια ότι εκείνη είναι η υπεύθυνη για τον θάνατο του βρέφους. Η στιγμή του αδιέξοδου έχει φθάσει για τους όλους όπως φαίνεται. Η εκδίκηση πλέον είναι αναπόφευκτη.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Παραδέχεται το φόνο

Ο Τζανής και η Μεταξία μαθαίνουν την αλήθεια πως η Δαμιανή διέταξε στην Πολυξένη να αφανίσει το παιδί τους. Η Δαμιανή είναι η κύρια υπαίτια για τη δολοφονία και η τιμωρία της είναι πλέον επιβεβλημένη. Ο κλοιός σφίγγει ακόμη περισσότερο για τη Δαμιανή. Έρχεται η στιγμή για τη Δαμιανή να αποφασίσει αν θα επιλέξει το μονοπάτι της μετάνοιας ή της καταστροφής.

Στο εντυπωσιακό τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 15 Απριλίου, η Δαμιανή αποκαλύπτει την αλήθεια στο γιο της. Αναμένεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της, είτε μέσω της δικαιοσύνης είτε με τον δικό της τρόπο. Θα ανακαλύψει η οικογένεια της τον αληθινό λόγο πίσω από τις πράξεις της; Μήπως η Δαμιανή θα βρει τον δρόμο της προς την εξομολόγηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών, ή θα παραμείνει παγιδευμένη στον κύκλο του ψεύδους και της αποφυγής;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ