Σε μια στιγμή που η Ευγενία βλέπει ότι η Ελπίδα φροντίζει το μωρό της, αποφασίζει να δράσει χωρίς δισταγμό. Παρότι ο Μάρκος της έχει απαγορεύσει να ξαναδεί τον Στεφανάκο, εκείνη τον αγνοεί και αποφασίζει να αρπάξει το παιδί και να φύγει.

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ενημερώνεται για το τι έχει συμβεί από την Αλεξάνδρα και εξαγριώνεται. Δίνει αμέσως εντολή για έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την Ευγενία και τον γιο του. Μαζί με την Αλεξάνδρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες.

Ο Ιάσονας, που προσπαθεί να καταλαγιάσει την οργή και τη ζήλια του, επικεντρώνεται στο σχέδιο του να κερδίσει την Αλεξάνδρα και να φύγει μαζί της στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ένας μυστηριώδης άντρας δίνει εντολή να δολοφονήσουν, το βράδυ, τον Στέφανο.

Πράγματι, πληρωμένοι επαγγελματίες δολοφόνοι εισβάλλουν στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου ο Στέφανος νοσηλεύεται, έτοιμοι να εκτελέσουν την εντολή. Αλλά απρόσμενα, η Δήμητρα μπαίνει στο δωμάτιο και χαλάει τα σχέδια τους την τελευταία στιγμή.

Τώρα, όμως, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι εχθροί πολλαπλασιάζονται γύρω τους. Γι’ αυτό τον λόγο, μαζί με τη Μαργέτα, αποφασίζουν να τον μεταφέρουν σε ένα άλλο νοσοκομείο, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλειά του. Πίσω στο Κιάρι, η χωροφυλακή ξεκινά αναζήτηση για την Ευγενία, η οποία κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Ελπίδας.

Η Ευγενία βρίσκει ένα καταφύγιο για να παραμείνει προσωρινά με τον μικρό Στέφανο, σχεδιάζοντας την οριστική της εξαφάνιση από τη Μεσσηνία χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να την εμποδίσει, να ανακαλύψει ποιος την βοηθά και να εκδικηθεί.