Αναπάντεχες εξελίξεις έρχονται στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την Ιουλία και τον Στάθη να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, λόγω της κόρης τους της Αριάδνης και μάλιστα ζουν μια νύχτα πάθους, ενώ στη συνέχεια ένα νέο τους συγκλονίζει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η αγάπη μεταξύ της Ιουλίας και του Στάθη έχει βαθιές ρίζες, παρά τον χωρισμό τους το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο έχουν ξανά έρθει κοντά, λόγω της Αριάδνης. Μόλις ο Στάθης έμαθε για την ύπαρξη της κόρης τους, κάτι που αγνοούσε μέχρι τότε, αποφάσισε να την στηρίξει και να είναι δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια.

Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας την ψυχρότητα της Αριάδνης, προσπαθεί να την προσεγγίσει με κάθε τρόπο και τελικά αποφασίζει να της παραχωρήσει όλη την ακίνητη περιουσία της. Αλλά αυτή η κίνηση δεν επαρκεί για να συνδέσει τις δύο γυναίκες και η Ιουλία βιώνει και πάλι την απογοήτευση. Βέβαια αυτή η κίνηση βρίσκει αντίθετο τον Στάθη που την κατηγορεί για επίδειξη πλούτου.

Ο χρόνος περνά και η Ιουλία και ο Στάθης περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, μέχρι που ένα βράδυ, αφήνουν το πάθος να τους οδηγήσει. Αργότερα, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, όμως αρχίζουν να την βασανίζουν αμφιβολίες, βλέποντας την σχέση της με την Αριάδνη.

Κάποια στιγμή, ζητάει από τον Στάθη να συναντηθούν και του ανακοινώνει ότι περιμένει το παιδί του. Εκείνος σοκάρεται στο άκουσμα του νέου και δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά στη ζωή του.