Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει φέρει τα πάνω κάτω και σύντομα θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ένα από τα κύρια γεγονότα είναι η θυσία που θα κάνει ο Μαθιό για λογαριασμό της Βασιλικής.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική συνεργάζεται με την Καλλιόπη σε μια σκοτεινή συμφωνία με σκοπό να εκδικηθούν τον Λάζαρο και να τον τιμωρήσουν. Η Βασιλική θα φτάσει πρώτη στον Λάζαρο και θα τον σκοτώσει, πριν προλάβει να τον συλλάβει η αστυνομία.

Ωστόσο, η Βασιλική γεμίζει τύψεις και αδυνατεί να πιστέψει πως και η ίδια έγινε φόνισσα, ακόμα κι αν πρόκειται για τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του γιου της.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Λάζαρου, ενώ η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί. Όμως, ο Μαθιός την πείθει να μην το κάνει και τη διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την προστατεύσει.

Όταν, λοιπόν, η αστυνομία ζητά αποτυπώματα από όλους τους υπόπτους, ο Μαθιός είναι έτοιμος να θυσιαστεί για τη Βασιλική. Αναλάβει την ευθύνη για τον φόνο του Λάζαρου, και σύντομα συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή. Παρόλα αυτά, η σωτηρία του θα έρθει αναπάντεχα από κάποιον που κανείς δεν περίμενε.