Η Γεωργία ανακοινώνει στην οικογένειά της τη σχέση της με τον Πάρη και την πρόθεσή τους να την επισημοποιήσουν στη σειρά του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών. Αυτό, ωστόσο, δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση από την Πίτσα. Στο μεταξύ, η Μιράντα αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι συναντήθηκε με την κόρη της, γεγονός που σοκάρει την κοπέλα, και αναζητά απαντήσεις.

Έτσι, η κοπέλα εξαγριώνεται και ζητά εξηγήσεις από τη Βικτώρια. Στη συζήτηση αυτή είναι παρών και ο Χριστόφορος, προσπαθώντας να ελέγξει τον θυμό του απέναντι στη Βικτώρια. Η ίδια, πάλι, αντιμετωπίζει τα ψέματά της και προσπαθεί να πείσει την Αμαλία ότι εκείνη είναι η κόρη της Μιράντας, εξηγώντας την αιτία πίσω από την παρουσία της Νικολέτα ως κόρη της Μιράντας.

Την ίδια ώρα, η Όλγα που δεν μπορεί να ηρεμήσει μετά τα πρόσφατα γεγονότα, ένα ακόμα ανατρεπτικό νέο την ταράζει ιδιαίτερα. Μάθαινε ότι όλη η περιουσία της έχει περάσει στα χέρια του Χρήστου! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Μάρκος δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες με τη Δωροθέα ή να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό του.