Σασμός: Οι εξελίξεις που έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός» είναι συγκλονιστικές, καθώς ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του, την Άνω Ποριά, επιφέροντας μεγάλες αλλαγές και διαταρασσοντας τις ισορροπία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η κατάσταση παίρνει αναπάντεχη τροπή…

Αυτός ο άνδρας, πρωτεξάδελφος του Παύλου, επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε, με σκοπό την εκδίκηση που καίει την ψυχή του. Στόχος του δεν είναι μόνο να αναταράξει την ειρήνη, αλλά να προκαλέσει πόνο και υποταγή. Στο στόχαστρο του είναι η οικογένεια των Σταματάκηδων, που στα μάτια του είναι υπεύθυνη για τα δεινά που έπληξαν την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Η επιθυμία του για αντίποινα ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει ότι η Αργυρώ έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Αστέρη.

Αρχικά, καθώς ο Μαθιός αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο, η κατάσταση παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν ο Αντρέας επισκέπτεται τον Μαθιό. Οι δύο άνδρες, που από παιδική ηλικία ήταν σε έντονη αντιπαράθεση, βρίσκονται αντιμέτωποι. Ο Μαθιός, όταν βλέπει τον Αντρέα να μπαίνει στο δωμάτιό του, δείχνει έκπληκτος και ρωτάει: «Τι κάνεις εδώ; Πότε γύρισες στο νησί;» Ο Αντρέας, όπως θα δούμε απαντά με οργή, εκφράζοντας την επιθυμία να απομακρυνθούν από την οικογένειά του ο ίδιος, η Καλλιόπη και ο Αστέρης, και προχωράει σε προσβολές για όλη την οικογένειά Σταματάκη.

Ο Μαθιός εξοργίζεται, σηκώνεται από το κρεβάτι του και απευθύνεται με αποφασιστικότητα στον Αντρέα, λέγοντας του να μην τον πλησιάσει ποτέ ξανά. Ωστόσο, ο Αντρέας δεν σταματά και η κατάσταση ξεφεύγει. Οι φωνές ακούγονται μέχρι έξω και μία νοσοκόμα σπεύδει να δει τι έχει συμβεί και απειλεί τον Αντρέα ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν φύγει αμέσως. Εκείνος αναγκάζεται να υπακούσει, όμως η επίσκεψη του στον Μαθιό είναι μόνο η αρχή..