Ο Δημήτρης και ο Σταύρος αναλαμβάνουν δράση για να ηρεμήσουν την Άννα και την Αγγελική. Καταλαμβάνονται από τον σοβαρό χαρακτήρα της κατάστασης και προσπαθούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας βγαίνει για φαγητό με τη Δανάη, αλλά δεν καταφέρνει να αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες από εκείνη. Αμφισβητεί την ειλικρίνειά της και συζητά το θέμα με τον Δημήτρη, αναρωτώμενοι αν η Δανάη λέει την αλήθεια ή αν κρύβει κάτι.

Και οι δύο συμφωνούν ότι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να βρουν τη Νεφέλη, ελπίζοντας ότι η παρουσία της μπορεί να φέρει φως στην υπόθεση.

Παράλληλα, η Άννα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Γεράσιμο και να του ζητήσει εξηγήσεις γιατί δεν την ενημέρωσε για την κατάσταση του Νίκου, παρά την προσωπική της σχέση μαζί του.

Τον ρωτάει γιατί την αφήνει απ’ έξω και γιατί δεν της εξήγησε τι συνέβη. Ο Γεράσιμος παραδέχεται το λάθος του, αλλά εξηγεί ότι φοβήθηκε να εμπλακεί σε οικογενειακά θέματα.

Η συζήτησή τους αποδεικνύει ότι υπήρχε παρεξήγηση ανάμεσά τους, αλλά τελικά συμφωνούν ότι η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Τέλος, ο Ανδρέας καταφέρνει να βρει τη Νεφέλη και την οδηγεί στον Δημήτρη για κατάθεση. Κατά την κατάθεσή της, παρατηρούν αντιφάσεις στα λεγόμενά της, προκειμένου να κατανοήσουν τι πραγματικά συνέβη.

Οι προσπάθειές τους να ανακαλύψουν την αλήθεια συνεχίζονται, καθώς η παρέα των παιδιών φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά και ανακρίβειες.