Το ντόμινο αποκαλύψεων οδηγεί στην σύλληψη της Δωροθέας – Η Όλγα στέλνει την αδερφή της στη φυλακή

H Φρόσω ανοίγει ανυποψίαστη την εξώπορτα και αντικρίζει τον Αποστόλη, ο οποίος εμφανίζεται στο σπίτι για να μοιραστεί με την οικογένειά του το σενάριο με τον Δούβλη, όμως η Όλγα τον διώχνει… Στο μεταξύ, ο Βύρωνας και η Ζαχαρούλα, αγνοώντας ότι ο Βελισάρης τους παρακολουθεί, δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης, εν τέλει, παραδίδεται στην αστυνομία, λέγοντας την ιστορία που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια. Ο ισχυρισμός περί της εμπλοκής του Δούβλη σε όλα τα εγκλήματα, καθώς και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια ήταν θύματα, γίνεται δεκτός, αλλά με επιφυλάξεις από τις Αρχές. Ο Πάρης σπεύδει να επισκεφτεί τον πατέρα του στο κρατητήριο, κι εκείνος του υπόσχεται ότι θα εκμυστηρευτεί την αλήθεια μόνο σε αυτόν.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος, που χρειάζεται τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της Νικολέτας για να κλείσει ραντεβού με γιατρό στη Γαλλία, τον ζητά από την Μιράντα, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι η κόρη της γεννήθηκε μετά από βιασμό. Παρόλο που ο Σίμος γνωρίζει την αλήθεια, αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Μιράντα, σεβόμενος την επιθυμία της πραγματικής της κόρης, της Αμαλίας.

Λίγο αργότερα, ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Πάρη την αλήθεια σχετικά με την στημένη υπόθεση Δούβλη και πολλά άλλα…Εκείνος, αφού επιστρέφει στο σπίτι, αποκαλύπτει τα πάντα στη μητέρα του.

Ακολουθεί ένας έντονος καβγάς καθώς η Δωροθέα, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, υποστηρίζει ότι τα πάντα έγιναν με σκοπό να «γλιτώσει» την αδελφή της από έναν αμείλικτο προικοθήρα, όπως ο αστυνόμος Γιαμαλής. Εκτός εαυτού, η Όλγα αποφασίζει να καταφύγει στην αστυνομία, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια κι έτσι βγαίνει ένταλμα σύλληψης για την Δωροθέα.