Ιπποκράτης και Ειρήνη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Για πόσο ακόμα θα κρύβει ο Ιπποκράτης την σκοτεινή πλευρά του; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Η ζωή του Ιπποκράτη άλλαξε εντελώς από τη στιγμή που έσωσε την Ειρήνη από το ναυάγιο. Από την αρχή, ένιωσε ένα ιδιαίτερο δέσιμο και θέλησε αμέσως να την φροντίσει και να την προστατεύσει.

Στα νέα επεισόδια, θα δούμε τον λιμενικό να έχει έντονα συναισθήματα για την νεαρή κοπέλα και μάλιστα η επιθυμία να είναι μαζί γίνεται εμμονική και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει αρχίζει να την παρακολουθεί, καθώς δεν του αρέσει καθόλου που συναντά τον Γιώργη και τον Πέτρο.

Ο Ιπποκράτης αποφασισμένος να την κερδίσει, την εκπλήσσει ζητώντας της να τον παντρευτεί. Όμως, η Ειρήνη διατηρεί αμφιβολίες και καθυστερεί να απαντήσει, αφού νιώθει ότι θα προδώσει την αγάπη του Αποστόλη, που χάθηκε στο ναυάγιο. Ωστόσο η συμπεριφορά του μικρού Ορφέα, όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνης της, ανατρέπει τις σκέψεις της.

Ο Ορφέας δένεται μαζί της, ενώ η ίδια επιθυμεί να εξασφαλίσει ένα υγιές περιβάλλον για το παιδί της. Από την άλλη, ο Ιπποκράτης επιμένει να την πείσει να γίνει γυναίκα του, και η Ειρήνη δέχεται, γεγονός που τον γεμίζει χαρά. Εκείνος δεν θέλει να χάσει χρόνο κι έτσι ξεκινά αμέσως τις προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Η μεγάλη μέρα φτάνει. Παρόλο που η Ειρήνη δεν είναι σίγουρη ακόμη για την απόφασή της, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, παντρεύεται τον Ιπποκράτη και είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή με μαζί του.

Ωστόσο, Ο Ιπποκράτης έχει δείξει ήδη την σκληρή του πλευρά και αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Ειρήνη θα αντιμετωπίσει το σκληρό του πρόσωπο.