Η Ευγενία, θέλοντας να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της διαδίδει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. Όμως η πλεκτάνη της ξεσκεπάζεται, όταν ο Μάρκος πιστεύει, από τα όσα ακούγονται στην περιοχή, ότι ο πατέρας αυτού του παιδιού είναι ο Φάνης και απειλεί να τον σκοτώσει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ωστόσο, η αλήθεια αποκαλύπτεται όταν η Ευγενία βλέποντας τον με το αίμα στο κεφάλι, παραδέχεται ότι είπε ψέματα και ότι δεν είναι έγκυος. Ο Μάρκος, ακόμη πιο οργισμένος μαζί της, τη διώχνει από το σπίτι, λέγοντας της ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί, καθώς είναι τρελή και άκρως επικίνδυνη.

Η Ευγενία είναι ψυχολογικά κουρέλι και δεν ξέρει τι να κάνει. Καθώς οι μέρες περνούν και βρίσκεται χωρίς τον Στεφανάκο, το μοναδικό της στήριγμα, η απελπισία της αυξάνεται και παίρνει την μεγάλη απόφαση.

Πηγαίνει στο Κιάρι και μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας, η οποία την ρωτάει τι θέλει εκεί, και η Ευγενία απαντά ότι το μόνο που επιθυμεί είναι να δει το παιδί της. Την ξορκίζει στην αγάπη που έχει στα δικά της παιδιά να τη βοηθήσει!

Έτσι, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να βάλει στην άκρη τον εγωισμό της και υπόσχεται στην Ευγενία ότι θα τη βοηθήσει. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου και λέει στην Παναγιώτα ότι ο Μάρκος της ζήτησε να του φέρει τον Στεφανάκο. Η Παναγιώτα, χωρίς να φέρει αντίρρηση και να υποψιαστεί κάτι της δίνει το παιδί.

Η Αλεξάνδρα στη συνέχεια πηγαίνει με το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμού, όπου την περιμένει η Ευγενία. Ωστόσο, μετά από λίγο, η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. Η Αλεξάνδρα, έξαλλη, την κατηγορεί ότι την παγίδεψε, ενώ εκείνη επιδίωξε να τη βοηθήσει.

Στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί γρήγορα, η Ευγενία πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε, η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για να τους σώσει και το καταφέρνει.