Έρωτας φυγάς:Ο Ιάσονας, αφού αποκαλύψει στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδιο 35

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 26/10 Επεισόδιο 35

Ο Ιάσονας, αφού αποκαλύψει στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει, παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών.

Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί…Εν τω μεταξύ η Άννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού και την απειλεί άγρια.

Ο Φάνης είναι εξαφανισμένος ενώ παράλληλα η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του. Ενώ όλοι αγωνιούν για το Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος, μαζί του…