Η Γη της Ελιάς: Στη Θεσσαλονίκη, η Ιουλία δίνει μάχη για να πλησιάσει την Αριάδνη (Ειρήνη Τάσσου), αλλά αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα από τη νεαρή κοπέλα, οποία αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τη βιολογική της μητέρα. Τελικά, η Ιουλία αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα, εξηγώντας όλα όσα έχουν συμβεί, και το αφήνει στον χώρο εργασίας της για να το παραλάβει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα

Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα, και η Αθηνά εκπλήσσεται από τη ζωή που επέλεξε να ζήσει η μητέρα της. Η Μαρίνα, εξαγριωμένη με τον Μάνο μετά τις πληροφορίες που της δίνει η Αρετή, αποφασίζει να βρει τον Μάνο και να του ζητήσει εξηγήσεις.

Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι η σχέση του με την Αφροδίτη είναι καθαρά φιλική, αλλά η Μαρίνα δυσκολεύεται να τον πιστέψει, και η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Όταν ο άστεγος προσφέρει όλη την περιουσία του στη Δομή, ο Νάσος Καπετανάκος, ξάδερφος του, εξαγριώνεται και βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα.

Της στήνει ενέδρα στον δρόμο και προσπαθεί να την ρίξει σε ένα γκρεμό με το αυτοκίνητό του. Η Ιουλία, απογοητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη. Ο Στάθης συμφωνεί με αυτήν την απόφαση, καθώς πιστεύει ότι η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε πολλές πιέσεις.

Ο Μάνος και η Δήμητρα προσπαθούν να εξηγήσουν στη Μαρίνα ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο με την Αφροδίτη από φιλία, αλλά εκείνη δεν ακούει λέξη. Η Αντωνία βρίσκει αναπάντεχη σύμμαχο στο πρόσωπο της Αρετή, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Παρασκευάς ξεκινά δύο ερωτικές σχέσεις, μια με την Ειρήνη και μια με τη Θεοδώρα. Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη παραμένει ανάμεσά τους.