Ο Άγγελος Κοντογιωργάκης από νεαρή ηλικία, υποχρεώθηκε να πάρει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του και έρθει αντιμέτωπος με διάφορες προκλήσεις. Έμαθε να διεκδικεί αυτά που θέλει και το έκανε για ακόμα μία φορά όταν συνάντησε τον Ιπποκράτη, τον αξιωματικό του Λιμενικού.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που υπηρετούσε στην αστυνομία, ο Άγγελος ήρθε σε επαφή με Ιπποκράτη, ο οποίος μεσολάβησε για να ενταχθεί στο σώμα. Παρόλο που ο Ιπποκράτης έδειχνε συμπάθεια από την αρχή, διέταξε τους κατώτερους του να συλλέξουν πληροφορίες για τη ζωή του Άγγελου, αμφισβητώντας την αξιοπιστία του.

Στα επόμενα επεισόδια, όταν ο λιμενικός μαθαίνει για τον εμπρησμό που οδήγησε στο θάνατο των γονιών του δεν χάνει την ευκαιρία να ενημερώσει τον Άγγελο. Ο Κοντογιωργάκης, ακούγοντας την φρικτή αλήθεια, θα επικοινωνήσει με το θείο του στην Κρήτη για να τον ενημερώσει για τα γεγονότα που αγνοεί.

Οι νέες πληροφορίες που αποκαλύπτονται θα σοκάρουν τον Άγγελο, καθώς θα μάθει ότι οι γονείς του πέθαναν σε εμπρησμό. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, έβαλε τη φωτιά, εξαιτίας των χρημάτων που του χρωστούσαν οι γονείς του.

Ο Άγγελος, αν και θα συγκλονιστεί από την τραγική αποκάλυψη, θα πάρει μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση. Θα αποκαλύψει στη Βάσω την πραγματική ταυτότητα του πατέρα της. Αρχικά εκείνη δεν θα πιστέψει ότι ο πατέρας της είναι τοκογλύφος, όμως οι επόμενες πληροφορίες που θα ακολουθήσουν θα την εκπλήξουν. Ωστόσο, στη συνέχεια η αναγνώριση της αλήθειας, σύμφωνα με το περιοδικό TV24 θα φέρει πιο κοντά το ζευγάρι.