Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, οι κουβέντες στα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, ειδικά όσον αφορά τις σειρές που θα συνεχιστούν και αυτές που ρίχνουν τίτλους τέλους. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παραγωγής της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι ήδη σε συζητήσεις με το καστ για την πιθανή συνέχιση της σειράς για τρίτη σεζόν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Παρά την πρόθεση του καναλιού να εξετάσει την επόμενη φάση της σειράς, παρόλο που ο αντίκτυπος της ΕΚΟΜΕ περιορίζει τη χρηματοδότηση, φαίνεται ότι τα πρώτα «Όχι» έρχονται από τους ηθοποιούς. Μέχρι στιγμής, μόνο ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φαίνεται να είναι θετικός σε αυτή την εξέλιξη.

Υπήρξαν περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις από τους συντελεστές, τόσο από τους εμπρός αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς προέκυψαν θέματα με την παραγωγή κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν που κατέληξαν σε σημαντικές αποχωρήσεις και άσχημες συμπεριφορές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τρίτος κύκλος προβλέπεται στην τουρκική σειρά «Yargi», στην οποία βασίζονται το σενάριο των «Παγιδευμένοι».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Άκη και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Παράλληλα, μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος είναι βαριά άρρωστος και η απόφασή της γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Ο Σταύρος προσπαθεί να ζητήσει συγνώμη από την Αγγελική, η οποία είναι ακόμα πολύ θυμωμένη μαζί του. Ένας δημοσιογράφος πλησιάζει το Δημήτρη για ένα ρεπορτάζ για τον Παναγιώτη Βερβερίδη.

Παράλληλα, προφυλακίζεται ο Φαίδωνας και ο Κυριάκος αναθέτει στον Ανδρέα την υπόθεση. Η Άννα βρίσκεται μπροστά σε ένα φρικτό δίλημμα… Τι θα διαλέξει;