Σασμός: Η Καλλιόπη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σκοπεύει να βοηθήσει τη Βασιλική, κρατώντας τα μυστικά αυτού του σχεδίου μακριά από τον Μαθιό, ο οποίος δεν επιθυμεί να χυθεί άλλο αίμα στο όνομα της βεντέτας που βασανίζει το χωριό τους εδώ και χρόνια. Όμως, μια ξαφνική αδιαθεσία της Βασιλικής θέτει τα σχέδιά τους σε κίνδυνο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός-Βασιλική: «Ο Λάζαρος θα βρει εκδίκηση από τα χέρια μου»…

Ο Νικολής και ο Δημητρός έχουν μόλις ανακαλύψει την κρυψώνα του Λάζαρου, και το μόνο που απομένει είναι οι δύο γυναίκες να οργανώσουν το σχέδιο προσεκτικά, ώστε να μην πέσουν υποψίες σχετικά με τον θάνατο του πάνω σε κανέναν από την οικογένεια Σταματάκη, και ιδιαίτερα στον Μαθιό.

Καθώς η Καλλιόπη αρχίζει να μιλά στη Βασιλική, εκείνη χάνει το χρώμα της, τον συνειρμό και το σχέδιο της πεθεράς της φαίνεται να φτάνει ανεξήγητα δυσνόητο στ’ αυτιά της.

Η Βασιλική μπορεί να κρατήσει μόνο αποσπασματικές λέξεις και πριν προλάβει να αντιδράσει, η γυναίκα τελικά λιποθυμάει μπροστά στα μάτια της Καλλιόπης. Οι φωνές της καπετάνισσας ακούγονται σε όλο το κτίριο ενώ προσπαθεί να την βοηθήσει, φωνάζοντας: «Βασιλική, Βασιλική, καλέστε γιατρό. Χρειαζόμαστε βοήθεια!» κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να τρέχουν στο πλευρό τους.

Παρόλα αυτά, η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, παραμένει αποφασισμένη να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου της, δηλώνοντας αποφασισμένα: «Ο Λάζαρος θα βρει εκδίκηση από τα χέρια μου. Και εσύ, Καλλιόπη, πρέπει να με ακολουθήσεις».