Οι Πανθέοι, σήμερα: Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι Σημερινό Επεισόδιο 16

Ηθοποιοί: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη)…

Δευτέρα έως Πέμπτη από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:00.

Οι Πανθέοι 10/10 Επεισόδιο 16

Η δολοφονία του συμβολαιογράφου Οικονόμου, δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που τον βάλανε στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη. Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα.

Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του. Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη, επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής.

Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη, για το καλό όλων τους, να μην αφήσει τον Στάθη να πλησιάσει τα αρχεία της ΦΙ–ΠΑΝ. Η Πέλλα κάνει μια ύστατη προσπάθεια με τη βοήθεια της Ματούλας να ανακαλύψει τον άντρα που την έμπλεξε στην υπόθεση του φόνου του Ιταλού διπλωμάτη, ο Μαρμάρης όμως είναι ένα βήμα μπροστά.

Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη για να πάρει απαντήσεις σχετικά με το παρελθόν των Πανθέων, ενώ την ίδια στιγμή η Μάρμω αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως τον Κίτσο.