Παγιδευμένοι 2ος κύκλος σημερινό επεισόδιο 4

Ο Σταύρος δε θα διακινδυνεύσει ν’ αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει και για εκείνον η συμμετοχή της Άννας είναι μονόδρομος… Το 4ο επεισόδιο της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι που θα μεταδοθεί την Τρίτη 10/10 στις 22:30.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου…

«Παγιδευμένοι»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη στις 22:30.

Παγιδευμένοι 2ος κύκλος 10/10 Επεισόδιο 4

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προχωράνε την επιχείρηση με ένα παράτολμό σχέδιο, χωρίς η Άννα να γνωρίζει τίποτα. Ο Θοδωρής δίνει στον Παναγιώτη μία πληροφορία που θα αλλάξει τη τροπή της ιστορίας.

Ο Σταύρος είναι έξαλλος με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που του έκρυψαν την ύπαρξη του σημειώματος του δολοφόνου και αποκαλύπτει τα πάντα στην Άννα… Ο Αλέκος, που νομίζει ότι έχει βρει τρόπο να ανακτήσει έδαφος, βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Σταύρος δε θα διακινδυνεύσει ν’ αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει και για εκείνον η συμμετοχή της Άννας είναι μονόδρομος… Η επιχείρηση ξεκινάει… όμως τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει…