Το Ναυάγιο εξελίξεις – Οι εξελίξεις στη σειρά συνεχίζονται με ανατροπές και ένταση. Ο Γιώργης αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χάσει τα πάντα καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Παντελίδη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Παντελίδης τρέμει τις αποκαλύψεις

Αυτός, από τη μεριά του, συνεχίζει τα σκοτεινά του σχέδια για να προφυλαχθεί, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να κρύψει την ενοχή του. Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ πλησιάζει και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για την αναμέτρηση. Ορισμένοι από τους επιβάτες φέρουν βαριά μυστικά, όπως ο Πέτρος, που προσπαθεί να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα, ενώ η Ειρήνη ανακαλύπτει την αλήθεια και τον απορρίπτει. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης ζητά χάρη από τον Παντελίδη, προσφέροντας πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ ο αδίστακτος δικηγόρος συγκεντρώνει περισσότερα στοιχεία εναντίον των θυμάτων.

Ο Γιώργης προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να ενωθεί με τα θύματα, ενώ ο Ξενάτος ζητά βοήθεια από την Αλίκη για να αποκαλύψει τον Παντελίδη. Ταυτόχρονα, η Λίνα ανακαλύπτει τη συνεργασία του Δημήτρη με τον Βασίλη, προκαλώντας οργή σε όλη την οικογένεια Γιαννακάκη. Ο Γιώργης, ρισκάροντας την εργασία του, χρησιμοποιεί επικίνδυνες τακτικές για να αποκαλύψει τον Παντελίδη. Από την άλλη πλευρά, ο Παντελίδης είναι έτοιμος να πάει μέχρι το άκρο για να προστατεύσει τα μυστικά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ