Ηλέκτρα: Κατευθυνόμενη προς τον στάβλο, η Ηλέκτρα αντιμετωπίζει μια σκηνή που τη συγκλονίζει. Εκεί βρίσκεται η Πόπη, αναίσθητη αλλά ευτυχώς εν ζωή. Ο διοικητής κρατάει πλέον το κασετοφωνάκι της, το οποίο περιείχε πολλές ηχογραφήσεις, και βρίσκεται λίγο πριν πατήσει το κουμπί και αποκαλύψει τα πάντα…. Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Ηλέκτρα.

Ηλέκτρα: Τα μυστικά του παρελθόντος

Σιγά-σιγά, αρχίζει να επικρατεί όλο και περισσότερη σιγουριά ότι αυτή κρύβεται πίσω από το ανώνυμο μήνυμα που έκανε λόγο για τους Βρεττούς ως ύποπτους για την πυρκαγιά. Ωστόσο, ανεξαρτήτως του αν ήταν αυτή, η αλήθεια είναι ότι ο κλοιός γύρω από τον Νικόλα σφίγγει όλο και περισσότερο.

Φοβάται ότι η Πόπη γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και πρόκειται να τις εκθέσει στην αστυνομία, ενώ η Ηλέκτρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο με την κατάσταση, φοβούμενη ότι έχει ανακαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος. Προσπαθεί να βρει κάποιο καταφύγιο, αλλά ο Παύλος εμφανίζεται ψυχρός απέναντι της, γεγονός που την διαλύει.

Καθώς ο διοικητής πλησιάζει στην σύλληψη του Νικόλα για τον εμπρησμό, σκοντάφτει στο άλλοθι που έχει για εκείνη τη βραδιά. Προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Ηλέκτρα έλεγε την αλήθεια ή ψέματα και πλησιάζει τον Στέργιο. Αυτό το βήμα προκαλεί μια αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς και οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν ότι κάλυψε τον κουνιάδο της.

Παράλληλα, ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την Πόπη και κατηγορεί την Ηλέκτρα για τη δειλία της. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποτυγχάνει να την απομακρύνει από τον Νικόλα, ο οποίος, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, την πιάνει και αποφασίζει να την πάει…μια μεγάλη βόλτα!