Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο «Παράδεισος» είναι έτοιμος να επαναλειτουργήσει και να υποδεχτεί τους πελάτες του με ανανεωμένη διάθεση. Παράλληλα, η Βικτώρια αποφυλακίζεται, ενώ ο Ντίνος ενοχλείται από τον έντονο φλερτ του Σίμου με την Αμαλία. Κι αν αυτά σας δεν σας φαίνονται αρκετά…ο πρώην σύντροφος της Μιράντας επιστρέφει στη ζωή της, ξυπνώντας παλιές αναμνήσεις και ταράζοντας τα νερά…… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών 2ος κύκλος: Μοιραία ημέρα

Πριν από τρεις μήνες, εκείνη την μοιραία ημέρα, η φωτιά ξέσπασε στον «Παράδεισο των κυριών» και έκανε τα πάντα στάχτη…Τώρα, όμως, το κατάστημα είναι σχεδόν έτοιμο για να επαναλειτουργήσει. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει ενσωματωθεί στην οικογένεια του μαγαζιού.

Ταυτόχρονα, ένας αυτόπτης μάρτυρας προκύπτει, υποστηρίζοντας ότι το βράδυ που ξέσπασε η πυρκαγιά, είδε κάποιον έξω από το κατάστημα. Από την άλλη, η Μιράντα και ο Ντίνος κλείνουν τον τρίτο μήνα του έγγαμου βίου τους και είναι ακόμα πιο χαρούμενοι, καθώς ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι.

Το ζευγάρι ονειρεύεται για το δικό του μέλλον, αλλά και για το μέλλον του «Παραδείσου». Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μέρα της δίκης της Βικτώριας πλησιάζει, και το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν η ομολογία του Αποστόλη, πριν από τον θάνατό του, για όλα τα εγκλήματα της, θα είναι αρκετή για να την αθωώσει.

Λίγες ώρες αργότερα, η δίκη ολοκληρώνεται και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Βικτώρια αθωώνεται. Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης πιστεύουν πως μετά τον θάνατο του Αποστόλη, θα καταφέρουν να πάρουν την περιουσία τους πίσω.