Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, «Έρωτας Φυγάς» αναμένεται να ξεσπάσει μεγάλη ένταση, ειδικά για την Μαργέτα και την Ουρανία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Συγκεκριμένα, η πρώτη απομακρύνεται από το προσκήνιο, και οι αγαπημένοι της προσπαθούν με κάθε μέσο να την εντοπίσουν. Καθώς ο χρόνος περνά και δεν δίνει σημάδια ζωής, αυξάνεται η αγωνία και ο φόβος τους. Είναι πασίγνωστο πως υπάρχουν άνθρωποι που επιθυμούν να της προκαλέσουν κακό.

Οι ημέρες περνούν αργά και βασανιστικά, και κανένας, ούτε καν οι αρχές, δεν καταφέρνουν να την εντοπίσουν. Σε αυτές τις τρομακτικές στιγμές, όλοι έρχονται ακόμα πιο κοντά, αλλά παραμένουν πεπεισμένοι πως η Μαργέτα είναι πλέον νεκρή.

Ωστόσο, σε μια απροσδόκητη στιγμή, ο Κοντογιάννης υποδεικνύει στην αστυνομία ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο για τη δολοφονία της Μαργέτας. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτα Φυγά» η αστυνομία συλλαμβάνει την Ουρανία ως ύποπτη για το έγκλημα, καθώς βρίσκει αποδείξεις στο αυτοκίνητό της.

Η Ουρανία επιμένει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στο έγκλημα, αλλά κανείς δεν φαίνεται να την πιστεύει, συμπεριλαμβανομένου του Ιάσονα. Παρόλα αυτά, μετά από μερικές ώρες, έρχεται μια επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία, κατηγορώντας ένα άλλο άτομο για τη δολοφονία.

Ωστόσο, η Μαργέτα είναι ζωντανή και είχε υποκριθεί τον θάνατο της, με σκοπό να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να σχεδιάσει την επόμενη κίνησή της.