Η συνέχεια της σειράς του ANT1, «Η Μάγισσα», υπόσχεται να είναι καθηλωτική, καθώς η Κερασίνα ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Τζανή και τινάζει τα πάντα στον αέρα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Ο Τζανής, υπό εντολή της μητέρας του, εκτελεί το σχέδιο για να εξαφανίσει τη Θεοφανώ και τελικά, εκείνη πέφτει στα χέρια της θρησκόληπτης οικογένειας των Τριβολαίων. Καθώς γίνεται γνωστή η αρπαγή της, ο Αντρέι και ο Μάρκος αγωνιούν για τη ζωή της και κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν.

Στο μεταξύ, η Κερασίνα δεν περιμένει να της επιβεβαιώσει η Ρηνιώ αν ο Τζανής και η Μεταξία έχουν ιδιαίτερη σχέση, αλλά αποφασίζει να αναλάβει δράση, παρακολουθώντας τους η ίδια.

Παρά τις προειδοποιήσεις πολλών ότι δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν την ανάρμοστη αυτή σχέση, ο Τζανής και η Μεταξία ξανασυναντιούνται, αδυνατώντας να αντισταθούν στο πάθος που τους ενώνει. Αυτή τη φορά, όμως, η Κερασίνα δεν αφήνει τίποτα στη μοίρα και τους βλέπει με τα μάτια της.

Αποφασισμένη να θέσει τέλος στην κατάσταση, στον πύργο των Λασκαραίων ξεσπά μια μεγάλη έκρηξη, από την οποία ούτε η Δαμιανή δεν μπορεί να σώσει τον Τζανή από όσα έρχονται. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν τα χειρότερα είναι ο Τζανής να αποχωρήσει από τον πύργο το συντομότερο…