Η ένταση αυξάνεται στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός», όπου η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και ανοίγει πόλεμο με την Βασιλική, η οποία δεν χαίρεται με την άφιξη της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Αργυρώ και ο Αστέρης φτάνουν στην Άνω Ποριά. Εκείνος μάλιστα δείχνει ανοιχτά τα συναισθήματά του προς την Αργυρώ και της προτείνει να παντρευτούν κρυφά. Όμως, η Αργυρώ αρνείται την πρόταση, θεωρώντας ότι αυτός ο γάμος πρέπει να είναι διαφορετικός. Επιθυμεί να επιστρέψουν στην Κρήτη όταν η κατάσταση έχει ηρεμήσει, για να πραγματοποιήσουν εκεί τον γάμο τους.

Βρίσκονται πλέον στην Κρήτη όπου όλο το χωριό τους υποδέχεται με θερμό καλωσόρισμα και χαμόγελα. Η μόνη εξαίρεση είναι η Βασιλική, που έχει επηρεαστεί αρνητικά από την τελευταία συζήτηση που είχε με την Αργυρώ. Η Καλλιόπη ανησυχεί για τις αναταραχές που ενδέχεται να προκύψουν ανάμεσα στην Βασιλική και την Αργυρώ και στρέφεται στον Μαθιού, ο οποίος τη καθησυχάζει προσωρινά. Ένας νέος πόλεμος μεταξύ των δύο γυναικών μόλις ξεκινά και φαίνεται δύσκολο να λήξει, φέρνοντας ακόμη περισσότερη ένταση και απρόβλεπτες εξελίξεις.

The post Σασμός: Ο «πόλεμος» Βασιλικής-Αργυρώς φέρνει νέες ανατροπές appeared first on pythia.gr.