Η σχέση μεταξύ του Φίλιππου και της Βασιλικής ολοένα και χειροτερεύει, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη σχέση της Βασιλικής με την Αριάδνη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Το ζευγάρι έχει προσωρινά χωρίσει και η Βασιλική έχει εγκαταλείψει το σπίτι και πλέον μένει με την Αρετή, μαζί το παιδί. Κανένας από τους δύο δεν είναι πρόθυμος να κάνει το πρώτο βήμα για να μπει τέλος σε όλο αυτό.

Στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», όπως θα δούμε, ο Φίλιππος τυχαία συναντά την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι έχει χωρίσει με την Βασιλική. Η Αριάδνη εκπλήσσεται και αμέσως ρωτά τον Στάθη αν αυτό είναι αλήθεια. Εκείνος επιβεβαιώνει το χωρισμό, εξηγώντας ότι αυτό συνέβη λόγω της παρουσίας της.

Έτσι, λοιπόν,η Αριάδνη αποφασίζει να βρει τη Βασιλική και της ζητά να μην τινάξει στον αέρα τον γάμο της με τον Φίλιππο εξαιτίας της. Ωστόσο, η Βασιλική αρχίζει να φωνάζει στη μέση του δρόμου, αντιτίθεται στην παρέμβαση της Αριάδνης και της ξεκαθαρίζει ότι το θέμα δεν την αφορά…