Το Ναυάγιο Επεισόδιο 73 – Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ειρήνη γεννάει και βιαστικά κατευθύνεται προς το μαιευτήριο για να τη συναντήσει. Ωστόσο, εκείνη απορρίπτει την παρουσία του, αισθανόμενη προδομένη από την ύπαρξη της “αρραβωνιαστικιάς”.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 73 – Ο Πέτρος στο πλευρό της Ειρήνης

Επίσης, πιστεύει ότι οι δηλώσεις αγάπης που του έκανε ήταν ψεύτικες και αμφισβητεί την αφέλειά της που τον πίστεψε. Λίγο πιο μακριά, η Στέλλα προετοιμάζεται για καισαρική. Η ζωή της κινδυνεύει, και οι γιατροί αναγκάζουν τον Βασίλη να επιλέξει ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί. Μετά από λίγες ώρες, η Στέλλα κρατάει χαρούμενη το μωρό της, ενώ η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι το δικό της παιδί δεν επέζησε. Παρ’ όλα αυτά, είναι βέβαιη ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό και δεν δέχεται να πιστέψει οτιδήποτε της λένε.

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί με δυσκολία να κρύψει την ανησυχία του, καθώς διαπιστώνει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο ομαλά όσο επιθυμεί. Η μαία που άλλαξε τα μωρά αντίστροφα, δημιούργησε σύγχυση. Η Στέλλα, αθώα σχετικά με την πραγματική κατάσταση, αγκαλιάζει με χαρά το μωρό που πιστεύει ότι είναι δικό της, αγνοώντας την αλήθεια και απολαμβάνοντας τις επισκέψεις και τα συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ