Ο γιατρός: Ο πυροβολισμός που υπέστη ο Ανδρέας και η απώλεια μνήμης είχε σημαντικές επιπτώσεις, όχι μόνο στη ζωή του, αλλά και στη ζωή της Σοφίας. Η Σοφία, όπως έχουμε παρακολουθήσει, βρίσκεται σε έναν συναισθηματικό αδιέξοδο, καθώς διατηρεί αισθήματα για τον Ανδρέα και επιθυμεί να του εξομολογηθεί ότι πριν συμβεί αυτό ήταν ζευγάρι.

Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθεί να το κάνει, κάτι παρεμβαίνει και η συζήτηση τους διακόπτεται. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο Γιατρός», η Σοφία βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει στον Ανδρέα για το κοινό τους παρελθόν.

Όλα αρχίζουν όταν βρίσκονται οι δυο τους στο ασανσέρ, και η Σοφία αποφασίζει να του αποκαλύψει τα αισθήματά της. Κατά τη συνομιλία τους, του αποκαλύπτει ότι πριν από τον πυροβολισμό είχαν μια ερωτική σχέση, και ο γιατρός συγκλονίζεται.

Ο Ανδρέας της ζητά να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και η Σοφία, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, συναισθηματικά φορτισμένη, του αναφέρει ότι αγαπήθηκαν βαθιά και ότι είχαν αποφασίσει να αποκαλύψουν τη σχέση τους σε όλους τους συναδέλφους τους.

Ο Ανδρέας ακούει την Σοφία με προσοχή και απαντά, μεταξύ άλλων, ότι εύχεται να μπορούσε να θυμηθεί αυτό το κομμάτι της ζωής του, αλλά δυστυχώς αδυνατεί και της ζητά συγγνώμη.