Ο Αλέκος βάζει στο κάδρο των υπόπτων την παρέα των παιδιών… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος υπόσχεται να στείλει τον δολοφόνο του Άκη στη φυλακή

Ο Δημήτρης φτάνει στο σπίτι της Άννας και ενημερώνει την οικογένειά της ότι ο Άκης βρέθηκε νεκρός σε μια χωματερή. Η Ειρήνη και Λίνα ξεσπούν σε κλάματα, ενώ η Άννα δεν μπορεί να κατανοήσει την έκρηξη των συναισθημάτων τους.

Παράλληλα, το νέο το μαθαίνει και ο Θοδωρής μέσω των ειδήσεων και αντιδρά με θυμό, ζητώντας εξηγήσεις από τον παππού του, γιατί του είπε ψέματα. Στο μεταξύ, ο Αλέκος έχει ήδη αναλάβει δράση. Πηγαίνει στο σπίτι του Άκη και ζητά από τη μητέρα του να του αναθέσει την υπόθεση, με την υπόσχεση ότι θα φροντίσει να οδηγηθεί στη φυλακή ο δολοφόνος του γιου της.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ενημερώνονται από τα εργαστήρια της αστυνομίας ότι στο χέρι του Άκη βρέθηκε πυρίτιδα. Ωστόσο, στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, δεν υπήρχε όπλο, ενώ ο Άκης δεν έχει υποστεί πυροβολισμό.

Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο θάνατος του Άκη προήλθε από ασφυξία, ενώ το αίμα που βρέθηκε πάνω του να ανήκει σε άλλο άτομο. Οι δύο φίλοι και συνεργάτες επιστρέφουν στο γραφείο όπου τους περιμένει μια έκπληξη.

Ο Αλέκος, είναι ήδη εκεί μαζί με τη μητέρα του Άκη, για να τους παραδώσει την λίστα υπόπτων. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται τα ονόματα του Θοδωρή, της Λίνας, της Δανάης και της Νεφέλης, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί τη μητέρα του Άκη προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ειρήνη, τον Θοδωρή, τη Λίνα και τη Δανάη ότι, κατά τη μεταφορά του Άκη στη χωματερή, αυτός ήταν ήδη νεκρός. Ωστόσο, τους κράτησε κρυφή αυτή την πληροφορία για να μην πανικοβληθούν.

Επίσης, τους διαβεβαιώνει ότι λόγω του γεγονότος ότι το πτώμα βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από τον τόπο του εγκλήματος, θα είναι δύσκολο να τους εντοπίσουν, και όλοι μαζί συνεργάζονται για την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων.