Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς ο Παντελίδης απαγάγει τον γιο του Μιχάλη και της Ελένης. Ο Παντελίδης επιδεικνύει απροκάλυπτα τη σκληρότητά του, απαγάγοντας το γιο του Μιχάλη, ενώ η Ελένη αρνείται να υποκύψει στον εκβιασμό του.

Το Ναυάγιο – Μια απαγωγή θα σημάνει το τέλος του Παντελίδη

Ταυτόχρονα, ο Πέτρος δίνει κουράγιο στη μητέρα του, αντιμετωπίζει τον πατέρα του και ζει τον έρωτά του με την Ειρήνη στην Κρήτη. Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει το μυστικό της Δήμητρας και τη διώχνει από το σπίτι του, ενώ ο Πέτρος συγκινείται που αγκαλιάζει επιτέλους τη μητέρα του πριν από την επέμβασή της στο νοσοκομείο. Καθώς οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή της, ο Πέτρος παραμένει κρυμμένος στο νοσοκομείο, αντιμέτωπος με τον φόβο της απώλειας.

Στην Αθήνα, ο Παντελίδης οργανώνει την απαγωγή του γιου του και της Ελένης, επιδεικνύοντας την αδιαλλαξία του. Οι δύο γονείς πέφτουν θύματα διάρρηξης, υποψιαζόμενοι πως ο Παντελίδης κρύβεται πίσω από τα πάντα. Η Ελένη, όμως, αναλαμβάνει δράση και προστατεύει την οικογένειά της. Παράλληλα, ο Σάββας αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Παντελίδη, ενώ ο Μιχάλης αντιμετωπίζει τη δελεαστική πρόταση του Παντελίδη και αποφασίζει να αντισταθεί. Ο Ιπποκράτης, πληγωμένος από τις εξελίξεις, βρίσκει δυσκολία να δεχτεί την απώλεια του παιδιού του.

Η Μαρία ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Λίνας με το παρελθόν της, ενώ ο Άγγελος αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του γάμου. Ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του, αντιμετωπίζοντας παλιές έχθρες που αναζωπυρώνονται. Η Λαμπρινή αποκαλύπτει την αλήθεια για την παρουσία του Πέτρου πριν από τη χειρουργική επέμβαση, ενώ η Λίνα λαμβάνει μία ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα, δημιουργώντας ανησυχίες στον Μάκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ