Η κρυφή σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο συνεχίζεται και αποφασίζουν να συναντηθούν σε έναν ξενώνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η κρυφή σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο συνεχίζεται και αποφασίζουν να συναντηθούν σε έναν ξενώνα μακριά από την Αρεόπολη για να περάσουν μαζί λίγες ώρες και να ζήσουν το πάθος τους. Έπειτα από αυτό το καυτό ερωτικό ραντεβού, η Αριάδνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο Στάθης καταλαβαίνει ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη.

Έτσι, λίγο αργότερα αποφασίζει να έχει μια σοβαρή κουβέντα μαζί της. «Κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι ερωτευμένη, δεν θέλεις να μου πεις με ποιον;», την ρωτάει, αλλά δεν καταφέρνει να της αποσπάσει λέξη.

Από την άλλη, ο Κουράκος και η Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Βαγιάκος και ο Δημοσθένης καταστρώνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος έχει κάνει μια συζήτηση στην Βασιλική σχετικά με το θέμα της Αριάδνης. «Είσαι πολύ σκληρή, το ξέρεις; Η κοπέλα το μόνο που σου ζήτησε είναι λίγα λεπτά να μιλήσετε. Είστε αδέλφια και πρέπει να το δεχτεί θέλεις δεν θέλεις. Τι νομίζεις ότι κάνεις; Τόσο εγωίστρια πια; Δεν σε αναγνωρίζω, Βασιλική»,της λέει έξαλλος και ο τσακωμός τους φέρνει τα πρώτα έντονα σύννεφα στη σχέση τους.