Αναταράξεις επιφυλάσσονται για τη Βασιλική και τον Φίλιππο στη σειρά «Γη της Ελιάς», κάτι που φαίνεται να ευχαριστεί την Αρετή, καθώς πάντα είχε αρνητική γνώμη για τον σύζυγο της κόρης της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου, η οποία έχει αντιμετωπίσει ήδη αρκετά εμπόδια, δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά.

Η Βασιλική εμφανίζει αρνητική στάση απέναντι στην ετεροθαλή αδερφή της Αριάδνη, προκαλώντας ένταση με τον Φίλιππο, ο οποίος δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το θέμα, λόγω των προσωπικών εμπειριών του.

Αν και ο Φίλιππος αγαπά την Βασιλική, δυσκολεύεται να κατανοήσει την μη αποδοχή της απέναντι στην Αριάδνη. Αυτό οδηγεί σε διαρκείς συγκρούσεις μεταξύ τους, κάτι που θα δείξει με τον καιρό η σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο Φίλιππος αποφασίζει να συζητήσει ξεκάθαρα με την Βασιλική, ωστόσο, η συζήτηση καταλήγει σε καβγά, ενώ η Βασιλική, μετά την διαμάχη, βλέπει έναν εφιάλτη και νιώθει ότι κάτι κακό θα γίνει.

Παρά την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους, ο Φίλιππος για άλλη μια φορά προσπαθεί να πείσει την Βασιλική να έρθει πιο κοντά με την Αριάδνη. Το αποτέλεσμα όμως είναι να μαλώνουν ξανά και η Βασιλική να αποφασίζει να φύγει.

Με την είδηση του χωρισμού τους, φίλοι και οικογένεια προσπαθούν να τους φέρουν κοντά ενώ η Αρετή είναι η μόνη που χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. Δεν χάνει χρόνο και επηρεάζει τη Βασιλική, δημιουργόντας της ακόμη πιο αρνητικά συναισθήματα για τον άνδρα της και την Αριάδνη, με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση απο τον Φίλιππο.

Το σημερινό επεισόδιο (11/12) της σειράς “Γη της Ελιάς” θα είναι όντως ανατριχιαστικό, με τον Λυκούργο να περνάει στιγμές βαθιάς συγκίνησης και θλίψης δίπλα στην διασωληνωμένη Χάιδω, δηλώνοντας την έντονη αγάπη του προς εκείνη.

Ο Λυκούργος, κρατώντας τα δάκρυά του, πλησιάζει την Χάιδω, την παρακαλεί να μην τον αφήσει μόνο του και εξομολογείται πόσο σημαντική είναι για την ζωή του. Ελπίζει πως η Χάιδω μπορεί να τον ακούσει καθώς λυγίζει από τον πόνο και μένει ακούραστα στο πλάι της. Όλα αυτά και πολλά ακόμη στην συγκλονιστική συνέχεια, σήμερα στις 21:00 στο MEGA.