Η Μάγισσα – Η σειρά ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το επικό ταξίδι της με μια ανατριχιαστική ανατροπή που θα σοκάρει τους θεατές. Η δράση φθάνει στο αποκορύφωμά της, καθώς η Δαμιανή αποκαλύπτει την αλήθεια με μια απρόσμενη κίνηση: παραδέχεται την ενοχή της. Όχι μόνο αυτό, αλλά το κάνει δημόσια, απευθυνόμενη στον γιο της, τον Τζανή.

Η Μάγισσα – Η Δαμιανή γράφει τον επίλογο

Σοκαρισμένος, ο Τζανής ακούει την αποκάλυψη πως η μητέρα του είναι η πραγματική δράστης της τραγικής απώλειας του βρέφους. Η αλήθεια αναδεικνύεται μπροστά σε όλους, αλλά η αντίδραση δεν αργεί να έρθει. Η Μεταξία, και ο Τζανής, ξεσπούν σε οργή. Έχοντας ήδη υποψίες για την εμπλοκή της πεθεράς της στον θάνατο του παιδιού της, η αποκάλυψη επιβεβαιώνει τους φόβους της. Η οργή της μετατρέπεται σε δίψα για εκδίκηση, καθώς η Μεταξία φτάνει στα όρια της. Η αντιπαράθεση φουντώνει, και η αναπόφευκτη σύγκρουση φαίνεται να είναι μοιραία.

Ανάμεσα σε αυτές τις εκδηλώσεις, η Δαμιανή παίρνει την απόφασή της. Για να αποφύγει την καταδίκη της, επιλέγει να αντιμετωπίσει την τιμωρία. Με μια χαρακτηριστική κίνηση αποφασιστικότητας, παίρνει το δηλητήριο, επιλέγοντας να λογοδοτήσει με τον Θεό για όλες τις πράξεις της. Το φινάλε της ιστορίας φαίνεται να είναι γραμμένο με το αίμα και την απόφαση της ίδιας της Δαμιανής, που επιλέγει να γίνει δημιουργός της τελευταίας της πράξης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ