Ο νέος εισαγγελέας κλέβει την καρδιά της Στέλλας. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Απρόσμενη τροπή

Απρόσμενη τροπή αναμένεται να πάρει η ζωή της Στέλλας στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Σασμός». Αυτό οφείλεται στον ξαφνικό ερχομό ενός νέου άνδρα, ο οποίος θα εισβάλει τυχαία στη ζωή της.

Πρόκειται για τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, τον οποίο θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο Γιακωβάκης είναι ανελέητος διώκτης της διαφθοράς, αδέκαστος δικαστικός λειτουργός, που θέτει τη δικαιοσύνη και τον νόμο πάνω από όλα.

Ο πατέρας του Χρήστου αντιμετώπισε με σθένος τη βεντέτα, με αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για τη ζωή του και την ασφάλεια της οικογένειάς του. Η μόνη λύση ήταν η μετακόμιση τους στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν μόλις 17 ετών.

Μελετώντας εδώ και χρόνια τις ακόμα ενεργές βεντέτες, ο Χρήστος εντόπισε την ταραχή στην Άνω Ποριά, που πλήρωσε ο Νικηφόρος με τη ζωή του και επανέφερε τη βεντέτα Βρουλάκηδων Σταματάκηδων.

Ο Χρήστος αποφασίζει να επιστρέψει στην Κρήτη με σκοπό να επιβάλει την τάξη, όπως ο ίδιος λέει, συνεχίζοντας το έργο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Ο Χρήστος, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, θα γνωρίσει την Στέλλα σε ένα τροχαίο, ενώ στη συνέχεια, θα συνεργαστούν και θα αναπτύξουν στενότερες σχέσεις.