«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19

O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του, πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα; Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον AΝΤ1. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

22/11 Επεισόδιο 18
Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Έλσα. Η Έλσα, όμως, είναι σε δίλλημα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία νιώθει πως το όνειρό της, να φτιάξει μία επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν;

Η Κάτια δεν είναι έτοιμη να πει την αλήθεια σε κανέναν αλλά μήπως έφτασε η ώρα που πρέπει αν το κάνει; Ο Άλκης που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

23/11 Επεισόδιο 19
Η αποκάλυψη της Κάτιας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Άλκη, την ώρα που ο Έβαν, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το νέο ειδύλλιο της Έλενας δείχνει να ανθίζει, όσο ο Φίλιππος κι ο Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους.

Η επιχείρηση της Σοφίας είναι στα σκαριά και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τα καλά, την ώρα που η Έλσα εκμυστηρεύεται στον Άλκη, το ενδιαφέρον της για τον Μάριο. O Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι του, πώς θα αντιδράσει η Χριστίνα; Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος του Άλκη θα σημάνει συναγερμό στην παρέα και θα πυροδοτήσει μια μεγάλη αποκάλυψη.