Στην δραματική σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας», η οικογένεια Προβιού περνάει μια περίοδο αναταραχής, αλλά ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος στον νέο του γάμο, ειδικά τώρα που η Ιουλία είναι έγκυος. Η εγκυμοσύνη της Ιουλίας αρχίζει να γίνεται γνωστή και ο Ζαφείρης ενημερώνει την Κυριακούλα, η οποία αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα ο γιος της, ο Γρηγόρης, να είχε βρεθεί ερωτικά με την Ιουλία πριν από τον γάμο της με τον Γιωργίκη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η Κυριακούλα αγωνιά για την αλήθεια και αποφασίζει να μιλήσει για τις υποψίες της στον Γρηγόρη. Η συζήτηση τους όμως οδηγεί σε καυγά και ο Γρηγόρης φεύγει έξαλλος, χωρίς να δώσει απαντήσεις, αφήνοντας την Κυριακούλα με την αγωνία ότι το παιδί που περιμένει η Ιουλία μπορεί να είναι του γιου της, δηλαδή εγγόνι της.

Παράλληλα, ο Χρήστος βιώνει μια μεγάλη κρίση μετά τις αποκαλύψεις της Χάδως για το πώς πέθανε η μητέρα του και αναρωτιέται γιατί κανείς δεν του έχει ξεκαθαρίσει τα γεγονότα του παρελθόντος. Η Ιουλία, ανήσυχη για τις αντιδράσεις του, θέλει να τον βοηθήσει, αλλά ο Χρήστος είναι επηρεασμένος και θυμωμένος με όλους. Ο Γιωργίκης από την πλευρά του αποφασίζει να παρέμβει για να βοηθήσει τον γιο του να αντιμετωπίσει τα θέματά του με πιο ώριμο τρόπο, αλλά η αντίδραση του Χρήστου είναι απρόσμενη και προκαλεί περαιτέρω ταραχή στην οικογένεια.