Σασμός: Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη έναρξη των γυρισμάτων για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς “Σασμός” που προβάλλεται στο κανάλι ALPHA… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Αναμενόμενη αποκάλυψη…

Οι δημιουργοί και η ομάδα παραγωγής ανυπομονούν να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά πλατό μετά από μία μικρή παύση λόγω διακοπών.

Η προηγούμενη σεζόν ολοκληρώθηκε με μια ανατρεπτική εξέλιξη, προμηνύοντας ότι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά. Στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκονται οι χαρακτήρες του Μαθιού και της Βασιλικής.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι και οι δύο πρωταγωνιστές μεταφέρονται σε νοσοκομείο μετά από τραυματισμούς. Ο Μαθιός, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από τη σφαίρα του Νικηφόρου, εισάγεται επειγόντως στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επεμβάσεις. Η κατάσταση της υγείας του επιδεικνύει σημάδια βελτίωσης με την πάροδο του χρόνου, και μετά από λίγες ημέρες αναρρώνει πλήρως.

Τη στιγμή που επανέρχεται, δέχεται την επίσκεψη του Αντώνη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ο Αντώνης θέλει να μάθει ακριβώς τι συνέβη. Ωστόσο, ο Μαθιός αντιλαμβάνεται την κατάστασης και αποφασίζει να παραπλανήσει με τις απαντήσεις του. Υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε λόγω ενός λάθους χειρισμού και έφτασε κοντά στον θάνατο.

Μόλις η Βασιλική μαθαίνει την πρωτοβουλία αυτή του Μαθιού, συγκινείται και με όση δύναμη της έχει απομείνει ζητάει από τον Νικηφόρο να έρθει στο νοσοκομείο, καθώς έχει να του αποκαλύψει κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Νικηφόρος, παρότι φαίνεται διστακτικός και προβληματισμένος, συμφωνεί να την συναντήσει.

Έτσι, η μητέρα και ο γιος βρίσκονται στο πλευρό του Μαθιού στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Νικηφόρος παρατηρεί την παρουσία τους με έντονο ενδιαφέρον και ερωτά τη Βασιλική για τον λόγο που βρίσκονται εκεί. Η Βασιλική, με αποφασιστικό ύφος, τον παρακαλεί να είναι υπομονετικός και ανακοινώνει ότι έχει ένα μεγάλο μυστικό να αποκαλύψει. Η ιστορία παίρνει μια νέα τροπή, καθώς η αναμενόμενη αποκάλυψη φαίνεται ότι θα έχει σημαντικές συνέπειες για την εξέλιξη της ιστορίας.