Σασμός εξελίξεις – Ο Αντρέας, μετά την κουβέντα του με την Καλλιόπη, κρύβεται στα βουνά της Κρήτης. Αν και η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει, αποτυγχάνει. Ο Αντώνης, όμως, αποφασίζει να του στήσει παγίδα.

Σασμός εξελίξεις – Επιστρέφει και συμμαχεί με τον αιώνιο εχθρό του

Ζητάει από τη γιαγιά Ειρήνη να παίξει τον ρόλο της άρρωστης για να τον κάνει να επιστρέψει. Αρχικά διστακτική, η γιαγιά συμφωνεί. Όταν ο Αντρέας μαθαίνει για την κακή υγεία της γιαγιάς, της τηλεφωνεί, ενώ ο Τηλέμαχος τον προειδοποιεί για την παγίδα. Παρόλα αυτά, η αστυνομία αποτυγχάνει να τον εντοπίσει. Ο Αντώνης περιμένει νέα επικοινωνία, αλλά ο Αντρέας εμφανίζεται στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς.

Παράλληλα, η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Η αντίδρασή της σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι γεμάτη οργή και θα κάνει τον Μαθιό να πληρώσει. Ο Αντρέας φαίνεται να έχει θετικά συναισθήματα για τους Σταματάκηδες, δημιουργώντας προϋποθέσεις για τον σασμό που επιθυμούν οι δύο οικογένειες. Πώς αντιδρούν οι Σταματάκηδες στην εμφάνισή του στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς; Θα δεχτούν να συμμαχήσουν και να βάλουν τέλος στην βεντέτα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ