Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 42-43 που θα προβληθούν από 6 και 7/12. Το pythia.gr όπως και πέρσυ έτσι και φέτος, έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 3ου κύκλου.

6/12 Επεισόδιο 42
Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λάζαρου που ζητάνε την τιμωρία του φονιά, παρότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.  

Η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, σκιάζεται από αυτό το γεγονός και η Βασιλική για να γλιτώσει τον Μαθιό, σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί.

Η Εύα αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδερφού της, απειλεί να δώσει τα στοιχεία που καίνε τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή και έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Παύλο που την απειλεί με τη σειρά του, ότι θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα.

7/12 Επεισόδιο 43
Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Η Στέλλα και η Θοδώρα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση σε έξοδό τους, που θα τις αναστατώσει.

Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στο Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.