Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, συνεχίζει να πιστεύει ότι η Νικολέτα είναι η βιολογική της κόρη. Έτσι λοιπόν, όταν η νεαρή της λέει πως δεν επιθυμεί να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, με τον Ντίνο, η Μιράντα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, καθώς αυτό είναι κάτι που το θέλει όσο τίποτα άλλο.

Τότε, η Νικολέτα της αποκαλύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της. Συγκεκριμένα πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και ζητά τη βοήθεια της Μιράντας. Αν κι εκείνη συμφωνεί να κάνουν εξετάσεις για την συμβατότητα ως δότρια, ο Ντίνος αντιτίθεται προκαλώντας έντονη ένταση στη σχέση τους.

Ο τσακωμός τους δεν έχει τέλος, με τον Ντίνο να λέει στην Μιράντα ότι θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της και προσπαθεί να την πείσει να μην δεχτεί αυτό που της ζητάει η Νικολέτα. Η Μιράντα βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα, ενώ η Νικολέτα αντιλαμβάνεται πως έχει συμβεί κάτι και νιώθει άσχημα, αφού πιστεύει ότι φταίει η ίδια.

Ωστόσο, η Μιράντα αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της Νικολέτας και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν τα αποτελέσματα βγαίνουν και δείχνουν ότι είναι συμβατή δότρια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει να δώσει το νεφρό της για να σώσει τη ζωή της Νικολέτας που πιστεύει πως είναι κόρη της.