Η Μάγισσα επεισόδια – Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και ολοένα και περισσότερα μυστικά αποκαλύπτονται. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, το μυστήριο που περιβάλλει το τέλος του Κανέλλου αναδύεται σε όλο του το μεγαλείο.

Η Μάγισσα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος του Κανέλλου

Οι μάσκες πέφτουν και οι αλήθειες αποκαλύπτονται. Η Δαμιανή, έχοντας διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα, σκοτώνει την Αναστασία μέσα στον Πύργο των Λασκαραίων. Όμως, η Ρηνιώ είναι εκείνη που την υποψιάζεται και είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Κανέλλος πίνει κρασί με υπνωτικό, που του έχει δοθεί από τη Δαμιανή. Ο σκοπός της είναι να επιτρέψει στους Γερακάρηδες και τον Τζανή να εισβάλουν στον Πύργο. Και το καταφέρνουν. Όταν ο Κανέλλος ξυπνάει, είναι ζαλισμένος, ενώ οι Γερακάρηδες σκορπούν τον θάνατο με αίμα στους Λασκαραίους.

Η Δαμιανή κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στον Κανέλλο. Του λέει ότι εκείνη είναι η δολοφόνος της Αναστασίας και βοήθησε τον Τζανή και τους Γερακάρηδες. Ο Κανέλλος, που αγάπησε μόνο τη Δαμιανή, δεν μπορεί να δεχτεί την αλήθεια. Ο κόσμος του γκρεμίζεται. Παρ’ όλα αυτά, το τέλος του Κανέλλου στη σειρά παραμένει ένα μυστήριο. Η αγωνία μας είναι μεγάλη για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Θα βρει τον θάνατο ή θα παλέψει δίπλα στον Αντρέι με τον δικό του τρόπο;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ