Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» του ALPHA φαίνεται να παίρνει απρόσμενες τροπές, καθώς στα επόμενα επεισόδια, η Σοφία θα επιστρέψει στην Άνω Ποριά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο σκληρός εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, ένας άνθρωπος που είναι χαρακτηριστικά κολλημένος με τις αρχές του, αν και είχε αρχικά συγκρούσεις με τη Στέλλα, φαίνεται να είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος αφήνει τα συναισθήματα του ελεύθερα δίπλα στη δικηγόρο.

Σύντομα, τόσο ο Χρήστος όσο και η Στέλλα αρχίζουν να νιώθουν πιο έντονα ο ένας για τον άλλον και καθώς τα ραντεβού τους αυξάνονται, οι δυο τους γίνονται πολύ πιο ευχάριστη παρέα, οδηγώντας στην εξέλιξη της σχέσης τους σε κάτι πιο σοβαρό.

Ο Χρήστος, μάλιστα, επιθυμεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω και ετοιμάζεται να συναντήσει τον πατέρα της Στέλλας για να του ζητήσει την ευχή του για τον γάμο τους.

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, φυσικά η μητέρα της Στέλλας, η Σοφία, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Έτσι, η Σοφία εμφανίζεται στην Άνω Ποριά για να είναι στο πλευρό της Στέλλα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, αλλά και δίπλα στον άνθρωπο που της χαρίζει ευτυχία.