Σασμός επόμενα επεισόδια – Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η δήλωση του Γιώργου “Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας πια” αναταράσσει τα νερά και φέρνει την Θοδώρα προ εκπλήξεων.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Την βάζει ξανά στο πάγο

Παράλληλα, η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, προκαλώντας του ανησυχία, καθώς αντιλαμβάνεται τις πιθανές συνέπειες. Ο Παντελής εκφράζει απογοήτευση στην Καλλιόπη για τον αποκλεισμό της οικογένειάς του από σημαντικά γεγονότα. Έτσι, αποκαλύπτει στην καπετάνισσα ότι όλο το χωριό ξέρει για το παιδί που περιμένουν ο Βασιλικής και ο Μαθιός, εκτός από τη δική του οικογένεια, που αποκλείστηκε από τη χαρά του γεγονότος.

Η Καλλιόπη εξηγεί ότι αυτό ήταν μια οικογενειακή γιορτή και το γλέντι θα γίνει στο μαγαζί τους, αλλά ο Παντελής παραμένει αισθηματικά ταραγμένος που ενημερώθηκε τελευταίος. Στο μεταξύ, ο Γιώργος λαμβάνει ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα που τον συγκλονίζει, αλλά προσποιείται ενώπιον του Γιακωβάκη ότι προέρχεται από τον προηγούμενο νοικοκύρη του σπιτιού του. Η Σάντρα επισκέπτεται το αλουμινάδικο για συνεργασία με τους Σταματάκηδες για το κέντρο υγείας που επιθυμεί να ανακαινίσει.

Ο Αστέρης της προτείνει υλικά, αλλά κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκείνη τραυματίζει το χέρι της. Καθώς προσπαθεί να το φροντίσει, εισβάλλει η Αργυρώ, που τους αντιλαμβάνεται σε παράξενη κατάσταση, παρανοώντας τη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Γιώργος και η Θοδώρα ετοιμάζονται για υιοθεσία και γάμο, αλλά η απόσταση που δείχνει ο Γιώργος την ανησυχεί. Αν και είναι ερωτευμένος μαζί της, προσπαθεί να το κρύψει, δηλώνοντας ότι τα έγγραφα γάμου είναι έτοιμα, αλλά πρέπει να διευθετηθούν τα θέματα του παιδιού.

Όταν η Θοδώρα προτείνει να συζητήσουν, ο Γιώργος απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο και επιμένει στα διαδικαστικά για το παιδί βάζοντας την για ακόμη μια φορά στον πάγο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ