Πληροφορίες που αποκαλύπτουν την άγνωστη και σκοτεινή πλευρά του Δημήτρη έρχονται στο φως, προκαλώντας έκπληξη και σοκ στην Πολυξένη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των αποκαλυπτικών πληροφοριών γι’ αυτόν και συγκεκριμένα από τη στιγμή που έμαθε ο Άγγελος, πως εκείνος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο των γονιών του. Τους έκαψε ζωντανούς γιατί δεν μπορούσαν να τον ξεπληρώσουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης είναι αδίστακτος τοκογλύφος, και η Πολυξένη, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ανακαλύπτει όλη την αλήθεια και συγκλονίζεται. Ζούσε στην άγνοια για πολλά χρόνια και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άντρας της είναι ένα ανθρωπόμορφο τέρας.

Η Πολυξένη δεν έχει σκοπό να μείνει αδρανής μετά από αυτήν την αποκάλυψη και ψάχνει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν τα κρυφά μυστικά της οικογένειας Γιαννακάκη.

Παράλληλα, ο Άγγελος αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να ζητήσει την Βάσω σε γάμο. Την αγαπά, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει όσα έχει κάνει ο σκληρός πατέρας της, στους δικούς του γονείς.

Ωστόσο, τελικά η πρόταση γάμου θα γίνει, όμως για τον Δημήτρη Γιαννακάκη ο ασκός του Αιόλου άνοιξε όλα θα βγουν στη φόρα.