Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις καθώς ο Χριστόφορος θα μάθει την αλήθεια για τη γυναίκα του και τη Βικτώρια. Μέχρι σήμερα, πίστευε ότι η Αντιγόνη είχε αυτοκτονήσει. Τώρα είναι η στιγμή να αντιμετωπίσει την αλήθεια, μια αλήθεια που θα τον καταστρέψει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Όταν η Βικτώρια προσπαθεί να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία στον κήπο, ο κηπουρός Γιώργης τους παρατηρεί. Αργότερα, παραδίδει το κουτί με τις σφαίρες και την πληροφορεί την Πολυξένη το έχει βρει στοιχεία για να στείλουν την Βικτώρια φυλακή. Η Πολυξένη, αναζητώντας συμβουλή, ρωτά τον Φώτη αν πρέπει να παραδώσει τις σφαίρες στην αστυνομία. Παράλληλα, ο Χριστόφορος μιλά με τον Γιώργη για τις σφαίρες και ανακαλεί προηγούμενα γεγονότα. Αρχίζει να υποψιάζεται για τη Βικτώρια. Ψάχνοντας στο δωμάτιό της, βρίσκει μια φωτογραφία που αποδεικνύει πολλά.

Σοκαρισμένος, αναζητά εξηγήσεις από τον Χρήστο. Αυτός του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Βικτώρια, περιλαμβάνοντας τα εγκλήματά της και το ψέμα για τον Άγη. Έχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Αγη» και αρχίζει να του τα απαριθμεί ένα-ένα, ενώ του λέει: «Και φυσικά ο Άγης δεν είναι γιος σου. Σου τον φόρτωσε για να σε κρατάει. Με τον Ιωσήφ τον είχε κάνει». Ο Χριστόφορος είναι σε σοκ: «Τι είναι αυτά που μου λες; Γιατί δεν πας να την καταγγείλεις στην αστυνομία;», του φωνάζει και ο Χρήστος του εξηγεί: «Θα γίνει κι αυτό. Όχι όμως τώρα.

Αυτή τη στιγμή μού είναι χρήσιμη εκτός φυλακής». Ο Χριστόφορος αρχίζει να συλλέγει αποδείξεις για τα εγκλήματα της Βικτώριας. Η Στέλλα του δίνει την πρώτη πληροφορία, αποκαλύπτοντας το κουτί με τις σφαίρες που είχε η Βικτώρια. Κατηγορούμενη, η Βικτώρια αρνείται και εκβιάζει τη Στέλλα. Ταυτόχρονα, παρακαλεί τον Δημοσθένη και τη Στέλλα να μην πιστέψουν τις κατηγορίες. Μια ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται από τον Γιώργη. Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι η γυναίκα του δεν αυτοκτόνησε, αλλά την δολοφόνησε η Βικτώρια ρίχνοντας την απο το μπαλκόνι. Η ανατροπή αυτή τον αφήνει άναυδο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ