Έρωτας φυγάς, σήμερα: Η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει το Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Σημερινό Επεισόδιο 7

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

22/9 Επεισόδιο 7

Η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει το Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της, αλλά είναι παραιτημένη απ’ όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, να τα δει η Αλεξάνδρα.

Ο Ιάσωνας το μαθαίνει κι έξαλλος παίρνει τα παιδιά και φεύγουν απ’ το σπίτι. Μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα σπίτι της, κι εκείνη τίθεται σε διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης είναι σίγουρος πως είναι σχέδιο της Ελπίδας.

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά απ’ το Μάρκο να την ξεχάσει κι εκείνος σκοπεύει να το σεβαστεί… Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο, αλλά έχει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας. Η Βάσω, έντρομη, λέει στη Μαργέτα ότι νομίζει πως η Αθηνά πέθανε…