Έρωτας φυγάς: Η σειρά «Έρωτας Φυγάς» αποτελεί έκπληξη για την τηλεοπτική σεζόν της περασμένης χρονιάς, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος κάνει όνειρα για μια νέα ζωή

Στον δεύτερο κύκλο, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, ένας νέος χαρακτήρας, στενά συνδεδεμένος με τους κεντρικούς χαρακτήρες, θα κάνει την εμφάνισή της, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Στα νέα επεισόδια της σειράς Open Beyond, η γιαγιά Αθηνά θα βρεθεί στο επίκεντρο της πλοκής για έναν άσχημο λόγο που θα συγκλονίσει όλους τους χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς, η οποία υποδύεται η Έφη Παπαθεοδώρου, αναμένεται να επιδεινωθεί δραματικά, οδηγώντας την στον θάνατο.

Παράλληλα, ο Μάρκος δεν περνά καλά στον γάμο του με την Ευγενία, και η Αλεξάνδρα είναι συνεχώς στο μυαλό του και αναρωτιέται, διαρκώς πώς θα ήταν μια φυσιολογική ζωή μαζί της. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα με σκοπό να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί. Η αγαπημένη του, ωστόσο, ανησυχεί για το τι θα απογίνουν τα παιδιά της.