Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία αποφασίζει να πει στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 5

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Ταυτοποιείται το γενετικό υλικό από το συμβάν στο σπίτι της Ισμήνης. Ανήκει στον Πέτρο Καφούσια που είναι σεσημασμένος. Ο αδερφός του είναι στην Τρίπολη, στην ίδια φυλακή με τον πρώην σύζυγό της! Μαρίνα και Μάνος πάνε επειγόντως στον γιατρό καθώς έχει να ακούσει και να νοιώσει την κίνηση του μωρού από το πρωί!

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 27/9 Επεισόδιο 5

Ο Λυκούργος ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Κωνσταντίνος έμαθε περισσότερα για τον Πέτρο Καφούσια. Την επόμενη μέρα ο Κουράκος βρίσκει που μένει, τον συλλαμβάνει και στο τμήμα τα ομολογεί όλα. Ο γυναικολόγος καθησυχάζει την Μαρίνα και τον Μάνο καθώς το μωρό είναι καλά.

Ο Κουράκος μιλάει με την Δήμητρα για τον Ορέστη και της λέει πως πιστεύει και αυτός τα λεγόμενά του κι ότι δεν γνώριζε από πριν ποια είναι εκείνη. Η Αθηνά ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη ζήτησε δουλειά από τους Βρεττάκους και ζητάει την έγκρισή του. Ο Ισίδωρος καλεί την Αμαλία για ένα τριήμερο στο σπίτι του στην Αθήνα όπου θα είναι μόνοι τους. Στο καφενείο του Πότη ο Μιλτιάδης φλερτάρει την Αλκμήνη κι εκείνη ανταποκρίνεται

Το βράδυ ο Σωτήρης πηγαίνει στο θερμοκήπιο του Στέφανου. Τον βλέπουμε να ποτίζει με βενζίνη τη γη γύρω-γύρω από το θερμοκήπιο και να του βάζει φωτιά. Αργότερα η Χάιδω είναι απαρηγόρητη.Η Ασπασία αποφασίζει να πει στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί.