Ο Παράδεισος των Κυριών: Η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους με έναν σκληρό χτύπημα. Ένα χαμένο μωρό, το οποίο ήταν το όνειρό τους. Αυτή η απώλεια ήρθε την ημέρα του γάμου τους, αφήνοντας πίσω της τον πόνο και την απόλυτη καταστροφή. Ο Ντίνος και η Μιράντα αναγκάζονται να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή, σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Αυτό το νέο κεφάλαιο είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα πάντα για ένα παιδί…

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, παρακολουθήσαμε τον Ντίνο και τη Μιράντα να αισθάνονται απελπισία μπροστά στην καταστροφή τους. Αλλά στον νέο κύκλο που ξεκινά, αυτό το ζευγάρι ξανακάνει όνειρα.

Ο “Παράδεισος” ξαναστήνεται και είναι υπέροχος, καθώς τώρα είναι παντρεμένοι και χτίζουν ένα νέο σπίτι. Φυσικά, τα προβλήματα δεν αργούν να εμφανιστούν, καθώς νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή τους. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ξανά, αλλά φαίνεται ότι η αγάπη τους είναι αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσει όλα όσα τους περιμένουν.

Η Μιράντα, για μια ακόμα φορά, θα μοιραστεί με τον Ντίνο τον πόνο της για το παιδί που έχασαν, χωρίς να γνωρίζει ότι η κόρη της είναι η Αμαλία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv Σίριαλ, θα εκφράσει τον φόβο της: “Ντίνο μου, φοβάμαι ότι μετά την αποβολή μου, δεν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί”, του λέει με δάκρυα, και εκείνος την ενθαρρύνει: “Το ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε επιτυχία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς”. Την καθησυχάζει.

Ο χρόνος περνάει, αλλά το άγχος της Μιράντας για ένα παιδί δεν εξαφανίζεται. Έτσι, αποφασίζει να έχει μια συζήτηση με τον Ντίνο για το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Εκείνος δεν διστάζει: “Θα μιλήσω με τον Βύρωνα για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε”. Το ζευγάρι συζητά με τον Βύρωνα για το πώς θα γίνει η διαδικασία, αν και εκείνος τους αποθαρρύνει λέγοντάς τους την αλήθεια: «Οι διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες και μπορεί να πάρουν χρόνια για να εγκριθούν», τους ενημερώνει, αλλά εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην υιοθεσία.

The post Ο Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα, ο μεγάλος φόβος της… appeared first on pythia.gr.