Σασμός: Από τα πρώτα επεισόδια του Γ΄ κύκλου, ο Μανόλης θα αποκαλύψει στον κολλητό του την αλήθεια που έκρυβε τόσο καιρό – ότι ο Μαθιός είνα ο δολοφόνος του Στεφανή. Αυτή η εξομολόγηση θα προκαλέσει μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ρήξη …

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο, χτυπώντας τον άγρια, ενώ ο Μανόλης θα προσπαθεί να του εξηγήσει ότι η σιωπή του όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε σκοπό να τον πληγώσει.

Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης θα είναι μελανιές και το μάτι του Μανόλη θα γίνει μαύρο από τα χτυπήματα, αλλά παρόλα αυτά, η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Όταν και οι δύο ηρεμήσουν, θα αποφασίσουν να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της

Η Καλλιόπη, βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Μαθιός, και δεν αργεί να καταλάβει ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της. Το σοκ που θα βιώσει θα είναι συντριπτικό, και το ζευγάρι, θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγνώμη.

Παρόλα αυτά, ένα καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στη σχέση της Καλλιόπης με τη νύφη της, όταν ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν έναν ανοιχτό και μεγάλο γάμο, ζητώντας την ευλογία της.

Η καπετάνισσα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, όχι μόνο θα τους σώσει την ευχή της με όλη την καρδιά της, αλλά θα αναλάβει και τον ρόλο της πρώτης που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για τον μεγάλο αρραβώνα τους.