Ένα γεγονός με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μετατρέπεται σε μια εφιαλτική κατάσταση! Μια τεράστια πυρκαγιά ξεσπά, αφήνοντας το ερώτημα του τι την προκάλεσε: πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό; Όλα αλλάζουν μόλις οι φλόγες σβήσουν. Τρεις γυναίκες, με διαφορετικές ζωές, θα αναζητήσουν την αναγέννηση μέσα από τα ερείπια αυτής της καταστροφής. Καμιά φορά, η μοναδική διέξοδος προς μια νέα αρχή είναι να αφήσεις να καεί η προηγούμενη ζωή σου.

Μετά τη φωτιά – Νέα ζωή μέσα από τις στάχτες

Έρχεται σύντομα στο πρόγραμμα του καναλιού ΑΝΤ1 η συναρπαστική σειρά με τίτλο “Μετά τη φωτιά”, η οποία αναπτύσσει την αφήγηση των περιπετειών τριών γυναικών. Αυτές οι γυναίκες, μετά από μια συγκλονιστική καταστροφή, αναλαμβάνουν τον έλεγχο των ζωών τους με αποφασιστικότητα. Οι κάμερες έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτής της φιλόδοξης παραγωγής, υπό την επιμέλεια του έμπειρου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Η σειρά αυτή αποτελεί αναβίωση της γαλλικής παραγωγής με τίτλο “Le Bazar de la Charité”, ενώ το σενάριο έχει διαμορφωθεί από την Ρένα Ρίγγα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, που βρέθηκε στις πρώτες λήψεις το περιβάλλον ήταν απλά συναρπαστικό. Όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει η λήψη της σκηνής με την τεράστια πυρκαγιά να ξεσπά στο φιλανθρωπικό γκαλά. Η φλόγα υψώνονταν με μια ανεξήγητη ομορφιά, έτοιμη να καταπιεί τα πάντα στο πέρασμά της, μαζί με τα όνειρα και τις ελπίδες των πρωταγωνιστριών. Ο συγχρονισμός ήταν απαραίτητος καθώς όλοι εργάζονταν εν ριπή οφθαλμού, συνεργαζόμενοι αρμονικά για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο πλατό, συνεργείο και ηθοποιοί πήραν τις θέσεις τους, αποκαλύπτοντας εκείνες τις σκηνές που θα δώσουν τον τόνο για μια εντελώς νέα φάση στην ιστορία των τριών γυναικών μας. Οι εικόνες που σύντομα θα παρουσιαστούν μπροστά στο κοινό, σηματοδοτούν την έναρξη μιας καινούργιας εποχής για τις τρεις ηρωίδες. Αυτή η δραματική σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη Γαλλία το 1897 και υπόσχεται να προσφέρει έντονα συναισθήματα, απρόβλεπτες ανατροπές, κρυφά μυστικά, έντονες ερωτικές ιστορίες και αλλεπάλληλες συγκρούσεις.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι τρεις γυναίκες: η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Άλκηστις Ζιρώ και η Ελπίδα Νικολάου. Αυτά τα τρία κεντρικά πρόσωπα θα συνδεθούν εκείνο το βράδυ, συγκλίνοντας τις μοίρες και τις ζωές τους. Παράλληλα, το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει εξίσου ταλαντούχους ηθοποιούς όπως οι Χάρης Σώζος, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Κωνσταντίνος Δανίκας, η Λουκία Πιστιόλα, μαζί με τους Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Γιάννης Καράμπαμπας, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Nathan Thomas και Αινείας Τσαμάτης.