Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ εξακολουθεί να μη δίνει σημασία στις απεγνωσμένες προσπάθειες του Πέτρου να επικοινωνήσει μαζί της και αφοσιώνεται ολοένα και περισσότερο στον Θεό. Προσπαθεί να ξεχάσει όσα έζησε το τελευταίο διάστημα και κυρίως τα συναισθήματα της για τον Πέτρο και να ετοιμαστεί για την κουρά της, που πλησιάζει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ γυρίζει την πλάτη της στον Πέτρου

Την ίδια ώρα, εκείνος μετανιωμένος, συνειδητοποιεί πως με την συμπεριφορά του τίναξε τα πάντα στον αέρα, όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Αντίθετα είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να την ξανά φέρει κοντά του. Μάλιστα για να το καταφέρει βάζει ακόμα και την αδερφή του να πάει στο μοναστήρι να της μιλήσει.

Στο μεταξύ, η Αλεξία μεταφέρει στον Βίκο όσα έμαθε ο πατέρας της για τον εγκέφαλο της δολοφονίας της μητέρας της, κι εκείνος χρησιμοποιεί την Βετάρα για να θολώσει τα νερά. Παράλληλα, η Αυξεντία ζητάει από την Ελισάβετ να την βοηθήσει να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα. Εκείνη, συγκλονισμένη με όσα έγιναν, περνάει όλο και πιο πολύ χρόνο με την Θεοδότη, η οποία της μιλάει για την δική της ιστορία που την οδήγησε στο μοναστήρι, θέλοντας να της δώσει να καταλάβει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ένας παράφορος έρωτας…

Πλέον κάθε λεπτό που περνά, η Ελισάβετ επιβεβαιώνεται για την απόφαση της να γυρίσει στη μοναστική ζωή και γυρίζει την πλάτη της σε όλες τις προσπάθειες του Πέτρου να επικοινωνήσει μαζί της. Θέλει να αποδείξει στην Κασσιανή ότι έχει πραγματικά μετανιώσει και πως τιμά την δεύτερη ευκαιρία που έχει, χωρίς να αφήνει καμία απολύτως αμφιβολία.

Ωστόσο, η Αλεξία βλέποντας ράκος τον αδερφό της, αποφασίζει να πάει να της μιλήσει. Φτάνοντας όμως στο κελί της, την βρίσκει λιπόθυμη και πανικοβάλλεται. Φωνάζει για βοήθεια και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες Tv, ο πρώτος που εμφανίζεται είναι ο Γεράσιμος που βλέποντας την Ελισάβετ κάτω, τα χάνει. Προσπαθούν να την συνεφέρουν, όμως η εικόνα της δεν είναι τόσο καλή και ίσως πρέπει να την δει κάποιος γιατρός. Στο μεταξύ, ο Πέτρος που αγωνιά, τηλεφωνεί συνεχώς στην Αλεξία, όμως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του…